Byssetelegram 1.18

Hei alle sammen.

Prøver meg på et byssetelegram av den gamle sorten. Her er det muligens ikke alt som stemmer, men husker jeg riktig fra dagene på sjøen så var det heller ikke alltid at telegrammet fra byssa var til å stole på.

Godt nytt år alle sammen. Nå håper jeg på god aktivitet i året som vi begynner på.

Det første som Skjedde var  årsmøte den 19.01.2018. Det er mange som lurer på hvorfor årsmøte er flyttet, grunne er at det er flere som reiser bort i februar. Det er imiddlertid mange som ønsker årsmøte senere på nyåret slik som før, i slutten av februar. Signalene er notert og blir behandlet i styre. Var det et godt årsmøte??? Er litt i tvil. Muligens at vi bør ha selve årsmøte på torsdag og så festen med middag på fredag. Mener det var silk i de gode gamle dager. Takk til alle som møtte frem.

Det var trivelig å kunne dele ut sølvknopen til Tore Jan Clausen og Jan Olav Maurud. Det er alltid hyggelig å kunne takke for god innsatts.

Æresmedlem Bjørn Ivar Berntsen

bjorn-ivar-bertsen

Bjørn Ivar Berntsen ble på årsmøte 19.01.2018 tildelt Lillesandsjømanns Forenings høyeste utmerkelse. Bjørn Ivar seilte som jungmann, smører, fyrbøter og byssegutt i perioden 1947 til rundt 1956. Han seilte blant annet på kullfyrt båt. Var også en periode på øya da denne gikk i ruteendring som altmuligmann – jobbet på Kaldvell tresliperi -skofabrikken  -stansefabrikken både som ansatt og deleier – flere verv i fagbevegelsen lokalt og på fylke – 1 periode i kommunestyret – flere verv i fotballgruppa – var en av initiativtakerne til sørlandscupen – var med på å legge vannledningen til Heldal/kaldvell noe han er veldig stolt av. Bjørn Ivar har i en årrekke tatt ansvar under tilstelninger i foreningen. Sittet i styret i foreningen hvor han deltar aktivt. Vi gratulerer.

Neste store evenement er årsfesten på Meta Hansens Hus 26.01.2018. Ser frem til festen og vet at komitéen jobber for at vi alle skal få en fin fest. Husk å ta med det gode humør til dere som kommer.

De er det bare å se fremover og håpe på et godt år for det nye styret.

Avslutnings vis noen linjer av

Erik Bye

Mangt skal vi møte – og mangt skal vi mestre. Dagen i dag – den kan bli vår beste dag.

Jan Roar

Previous

Styremøteprotokoll nr.2-2018

Next

Årsmøteprotokoll 19.01.2018

Legg igjen en kommentar

  1. Carl Jon Hansen

    Veldig bra at byssetelegrammet er tilbake!

© 2024 Lillesand Sjømannsforening
Webdesign: Sveip AS