sjomann1

Kjære medlemmer av Lillesand Sjømannsforeningen
Nå er siste styremøte 2020 avholdt.
Et merkelig år for LSF og alle andre, det meste dreier seg rundt smitte, holde avstand og kohort.
Men en ting kan man regne som sikkert, julen den kommer med alt som det innebærer av tradisjon og rutiner for høytiden.
Så nå står det bare igjen å sende noen ord til dere alle som har vert med på å holde liv i foreningen vår, gjennom året som ebber ut.
Det har vert en lang periode med store utfordringer, det meste som vi tokt med oss inn av saker fra 2019 har vi klart å få på plass. En stor takk til alle som har bidratt til å holde julene i gang. Fra ned stengingen 12 mars og frem til i dag har de fleste felles aktiviteter ligget nede. Det eneste vi ikke har stengt ned er den standhaftige kaffe trakteren i foreningen, den har putret å gått heletiden til glede for mange medlemmer.
Jeg håper og ønsker at alle må få en fredfull jul og et godt nytt år.

Lillesand Sjømannsforening seiler videre inn i fremtiden.

De beste ønsker for julen og det nye år til dere alle.

Jan Roar Formann LSF